TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германија не е виновна што извезува толку многу

Deutsche Welle - 21.04.2017

Секогаш одново се слушаат критики на сметка на Германија, бидејќи поради слабото евро и нејзиниот извоз постојано расте. И коментаторот на ДВ Ролф Венкел го застапува мислењето дека Германија „не е виновна оти е успешна“ Треба да се признае: ...

Германија не е виновна што извезува толку многу

Шеталиште - 21.04.2017

Секогаш одново се слушаат критики на сметка на Германија, бидејќи поради слабото евро и нејзиниот извоз постојано расте. И коментаторот на ДВ Ролф Венкел го застапува мислењето дека Германија „не е виновна оти е успешна“.