TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протестот на „Фени” во мирување, се чека понудата на бугарскиот инвеститор

+инфо - 10.11.2017

Во понеделник е закажано судското рочиште во врска со барањето за стечај од страна на банките доверители. Дводневниот протест на работниците од „Фени индустри” поради покренатата стечајна постапка, денеска е ставен во мирување.

Ставен е во мирување протестот на работниците на „Фени индустри”

Канал 77 - 10.11.2017

Ставен е во мирување протестот на работниците на „Фени индустри” кои два дена протестираа поради покренатата стечајна постапка – информираше претседателот на синдикатот Ѓоре Палитов. Целата вест може да ја прочитате на ...

Отстранети блокадите на патот Градско-Прилеп

Нова ТВ - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Работниците на „Фени“ го блокираа патот Росоман - Прилеп

24 Вести - 09.11.2017

Работниците од кавадаречки „Фени“ денеска повторно на протест. Го блокираа патот Росоман – Прилеп. Побараа владата и доверителите да најдат брзо решение за проблемот со фабриката пред да отиде под стечај.

Работниците на „Фени“ го блокираа патот Градско- Прилеп

МРТ - 09.11.2017

Во присуство на полицијата се пропуштаа само итните случаи. Од АМСМ соопштија дека сообраќајот е нормализиран. Изутрината околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско- Прилеп со барање компанијата да не оди во стечај.

Работниците од „Фени“ го блокираа патот Росоман – Прилеп

Фактор - 09.11.2017

Работниците од комбинатот „Фени“ од Кавадарци денеска повторно излегоа на протест. Тие го блокираа патот Росоман – Прилеп, со барање В ладата и доверителите да најдат брзо решение за проблемот со фабриката и таа да не отиде под стечај.

Заврши штрајкот на вработени од „Фени“, сообраќајот нормализиран

+инфо - 09.11.2017

Вработени во „Фени“ преку штрајкот побараа повлекување на одлуката за стечај во комбинатот. Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во ...

Работниците на „Фени“ го блокираа патот Градско - Прилеп

+инфо - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот пат со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот пат Градско-Прилеп со барање неколкуте банки ...

Заради штрајк, прекин на патот Прилеп- Градско кај Мотелот Дреново

Шеталиште - 09.11.2017

Штрајкот на „Фени“ продолжува и денес. Како што информира АМСМ, заради штрајкот на работниците од „Фени“ на патниот правец Прилеп- Градско кај Мотелот Дреново сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци од 10:00 до 12:00 ...

Протестот на „Фени” во мирување, се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките

Сител - 10.11.2017

Дводневниот протест на работниците од „Фени индустри” поради покренатата стечајна постапка, денеска е ставен во мирување. Се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките доверители, информира за МИА Ѓоре Палитов, претседател на ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Press24 - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп...

Н.Македонија - 09.11.2017

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај.

Два часа прекин на сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Тера - 09.11.2017

Поради штрајк на работниците од „Фени“ на патниот правец Прилеп- Градско кај Мотелот Дреново сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци од 10:00 до 12:00 ...

Протестот на „Фени” ставен во мирување

Курир - 10.11.2017

Се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките доверители, информира за МИА Ѓоре Палитов, претседател на Синдикалната организација. – Во исчекување сме. Во понеделник е закажано судското рочиште во врска со барањето за стечај од ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско ...

Н.Македонија - 09.11.2017

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото ...

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај

Сител - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Протестот на работниците од „Фени индустри” е ставен во мирување

А1 On - 10.11.2017

Дводневниот протест на работниците од „Фени индустри” поради покренатата стечајна постапка, денеска е ставен во мирување. Се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките доверители, информира за МИА Ѓоре Палитов, претседател на ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Канал5 - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај

ТВ21 - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Протестот на работниците од „Фени индустри” е ставен во мирување

Орбис - 10.11.2017

Дводневниот протест на работниците од „Фени индустри” поради покренатата стечајна постапка, денеска е ставен во мирување. Се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките доверители, информира за МИА Ѓоре Палитов, претседател на ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Шеталиште - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп (фото)

Република - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Протестот на „Фени” во мирување, се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките

Слободен Печат - 10.11.2017

Дводневниот протест на работниците од „Фени индустри” поради покренатата стечајна постапка, денеска е ставен во мирување. Се чека понудата на бугарскиот инвеститор и ставот на банките доверители, информира за МИА Ѓоре Палитов, претседател на ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Сител - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Работниците на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

Вечер - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени" го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Република - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ“, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај

Фокус - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Претставникот на Синдикатот Диме Убавков изјави за МИА дека градоначалникот Митко Јанчев, ...

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп-Градско

МКД - 09.11.2017

Нормализиран е сообраќајот на патниот правец Прилеп-Градско кај мотел Дреново, што беше во прекин од десет часот претпладне поради штрајк на вработени во металуршкиот комбинат „ФЕНИ", соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

ФОТО: Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

Либертас - 09.11.2017

– Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни ...

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп (ФОТО)

Курир - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Патот Градско-Прилеп блокиран од вработени во „Фени“

Newsroom - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот пат Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат само итни ...

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај

Канал5 - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

Локално - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

Press24 - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско - Прилеп против стечај

24 Вести - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Вработените на „Фени“ го блокираа патот Градско- Прилеп

Пулс24 - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Работниците од „Фени“ протестираат против стечај - го блокираа патот Градско-Прилеп

Р.С.Европа - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат само итни ...

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско - Прилеп

Алфа - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте ...

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп (ФОТО)

Маркукуле - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Работниците на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

МКД - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени" го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Вработени во „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

Алсат-М - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат само итни ...

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

Бриф - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Вработени на „Фени“ го блокираа патот Градско -Прилеп

А1 On - 09.11.2017

Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат итни случаеви ...

Работниците на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско -Прилеп против стечај (фото)

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Околу 850 работници на „Фени“ го блокираа магистралниот Градско-Прилеп со барање неколкуте банки доверители да се повлечат и компанијата да не оди во стечај. Во присуство на полиција блокирани се возила од двете страни, а се пропуштаат ...