TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рада е расположена, ако сака и Раста – Се крчка нешто меѓу раперот и пејачката

Репортер - 12.08.2017

„Ако е расположен, јас секогаш сум за“, изјави пејачката. Рада Манојловиќ, една од најзгодните српски пејачки и најави дека ќе се појави наскоро со нова песна. Како што изјави, некои од песните ќе ги работи најверојатно Стефан Џуриќ Раста.

Пред сите операции: Првиот настап на Рада Манојловиќ (ВИДЕО)

Република - 12.08.2017

Рада Манојловиќ се појави првпат како натпреварувач во „Ѕвездите на Гранд“, а потоа и се вивна во ѕвездите. На првиот настап, без професионална шминка и пластични корекции изгледа како девојка од соседството.

Пред сите операции: Првиот настап на Рада Манојловиќ

Сител - 12.08.2017

Рада Манојловиќ се појави првпат како натпреварувач во „Ѕвездите на Гранд“, а потоа и се вивна во ѕвездите. На првиот настап, без професионална шминка и пластични корекции изгледа како девојка од соседството.

Пред сите операции: Првиот настап на Рада Манојловиќ

Репортер - 13.08.2017

Манојловиќ се појави првпат како натпреварувач во „Ѕвездите на Гранд“, а потоа и се вивна во ѕвездите. На првиот настап, без професионална шминка и пластични корекции изгледа како девојка од соседството.