TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп (04.21.2017) Четврток

Репортер - 21.04.2017

Овен (21.03 – 20.04) Вложете во нешто што во овој момент ќе ви се исплати. За своите идеи ќе добиете поддршка од членовите на семејството, што пријатно ќе ве изненади, бидејќи на таква реакција не сметавте. Ќе добиете убава вест од партнерот.

Никогаш нема да имате среќна врска ако верувате во овие 12 митови

Кафе пауза - 20.04.2017

Доколку имате некаков проблем во љубовната врска, сигурно досега сте добиле еден куп совети. Луѓето се однесуваат како експерти и сезнајковци кога станува збор за љубовта, а вистината е дека ретко кој одржува квалитетен однос со партнерот.

Дневен хороскоп (21.04.2017) Четврток

Exclusive.mk - 21.04.2017

Овен (21.03 – 20.04) Вложете во нешто што во овој момент ќе ви се исплати. За своите идеи ќе добиете поддршка од членовите на семејството, што пријатно ќе ве изненади, бидејќи на таква реакција не сметавте. Ќе добиете убава вест од партнерот.

Барајте човек кој е емотивно стабилен, добар, верен...

Вечер - 19.04.2017

Успехот на врската е базиран врз многу позначајни работи од изгледот на нашиот партнер. Еве неколку работи кои дефинитивно треба да ги барате кај партнерот: Фокусирајте се на добрината, верноста и разбирањето Овие карактеристики кај личноста ќе ви ...

За врската да успее барајте човек кој е емотивно стабилен, добар, верен

Курир - 20.04.2017

Успехот на врската е базиран врз многу позначајни работи од изгледот на нашиот партнер. Еве неколку работи кои дефинитивно треба да ги барате кај партнерот. Фокусирајте се на добрината, верноста и разбирањето Овие карактеристики кај личноста ќе ви ...

Не се фокусирајте на изгледот туку на овие карактеристики на вашиот љубовник

Позитив.мк - 20.04.2017

Успехот на врската е базиран врз многу позначајни работи од изгледот на нашиот партнер. Еве неколку работи кои дефинитивно треба да ги барате кај партнерот. Фокусирајте се на добрината, верноста и разбирањето Овие карактеристики кај личноста ќе ви ...