TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто кашламе кога сме болни?

Кајгана - 07.12.2017

Кашлицата е чест симптом на настинка или вирус, но дали некогаш сте се прашале зошто кашламе кога сме болни? Лекарите велат дека кашлицата е број еден причина поради која луѓето доаѓаат кај нив, а најчести предизвикувачи се настинката и вирусите.

Како да излечите кашлица и бронхитис со лист зелка и мед

Press24 - 07.12.2017

Еден од најпознатите и навистина најделотворните начини за борба против кашлицата е лист зелка со мед. За ова лекување не постои возрасна граница, подеднакво е ефикасен, како за мали деца, така и за возрасни.