TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Шутка, Бутел и Карпош во понеделник без струја

Курир - 10.11.2017

-од 08:30 до 12:30 часот, корисниците од дел од улиците: Јуриј Розентал, Иљо Војвода, Мелничка, Виничка, Гвадалахара, Нов Живот, Вашингтонска,. Бутелски Венец и Че Ге Вара во општина Шуто Оризари.

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

+инфо - 09.11.2017

Причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето закажани технички зафати во дистрибутивната мрежа. Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков“, „Титовоужичка“, „Рузвелтова“ и „Орце Николов“, како и дел од булеварот ...

Неколку општини од Скопје утре ќе останат без струја

Скопје инфо - 09.11.2017

ЕВН Македонија информира дека поради закажани технички зафати без електрична енергија утре ќе останат делови од општините Центар, Ѓорче Петров, Сарај, Бутел и Кисела Вода. во периодот од 08:30-12:30 часот корисниците од дел од ул.Андон Дуков, дел од ...

Корисници од Шутка, Бутел и Карпош во понеделник без струја

Нетпрес - 10.11.2017

Од „ЕВН Македонија“ АД ево петокот известија дека на 13-ти ноември (понеделник), поради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат улици во неколку скопски општини.

Утре без струја дел од неколку скопски општини

Sky - 08.11.2017

Поради технички зафати, утре без електрична енергија ќе бидат дел од општините Центар, Кисела Вода, Карпош, Гази Баба и Чучер-Сандево. Како што соопшти РЦУК, од 8.30 до 12.30 часот без струја ќе останат корисниците на дел од булеварот Партизански ...

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

Курир - 09.11.2017

Во периодот од 8:30 до 13:30 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улица „Шидска“ во општина Ѓорче Петров, од 8 до 14:30 часот корисниците од село Љубин, а од 8:25 до 15 часот дел од корисниците од улиците „Скоевска“ и „Петко ...

Делови од Шутка, Бутел и Карпош во понеделник без струја

Скопје24 - 10.11.2017

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека на ден 13.11.2017 година (понеделник), заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат улици во неколку скопски општини.

Без струја делови од Центар, Кисела Вода, Карпош, Гази Баба и Чучер-Сандево...

Н.Македонија - 08.11.2017

Без струја делови од Центар, Кисела Вода, Карпош, Гази Баба и Чучер-Сандево Електрична енергија поради технички зафати утре нема да имаат дел од општините Центар, Кисела Вода, Карпош, Гази Баба и Чучер-Сандево.

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

Скопје24 - 09.11.2017

Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков“, „Титовоужичка“, „Рузвелтова“ и „Орце Николов“, како и дел од булеварот „Илинден“ во општина Центар утре од 8:30 до 12:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од општините Карпош, Шутка и Бутел во понеделник без струја

Скопје инфо - 10.11.2017

Од „ЕВН Македонија“ АД денес известија дека на 13-ти ноември (понеделник), поради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат улици во неколку скопски општини.

Без струја делови на Центар, Кисела Вода, Карпош, Гази Баба и Чучер-Сандево

Newsroom - 09.11.2017

Поради технички зафати денеска без струја ќе бидат дел од општините Центар, Кисела Вода, Карпош, Гази Баба и Чучер-Сандево. Како што соопшти РЦУК, од 08:30 до 12:30 часот без струја ќе останат корисниците од дел од булеварот „Партизански одреди“, ...

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

А1 On - 09.11.2017

Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков“, „Титовоужичка“, „Рузвелтова“ и „Орце Николов“, како и дел од булеварот „Илинден“ во општина Центар утре од 8:30 до 12:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

Орбис - 09.11.2017

Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков“, „Титовоужичка“, „Рузвелтова“ и „Орце Николов“, како и дел од булеварот „Илинден“ во општина Центар утре од 8:30 до 12:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

Сител - 09.11.2017

Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков“, „Титовоужичка“, „Рузвелтова“ и „Орце Николов“, како и дел од булеварот „Илинден“ во општина Центар утре од 8:30 до 12:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја

МКД - 09.11.2017

Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков", „Титовоужичка", „Рузвелтова" и „Орце Николов", како и дел од булеварот „Илинден" во општина Центар утре од 8.30 до 12.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја...

Н.Македонија - 09.11.2017

Делови од Центар, Ѓорче Петров, Бутел и Кисела Вода утре без струја Дел од корисниците од улиците „Андон Дуков“, „Титовоужичка“, „Рузвелтова“ и „Орце Николов“, како и дел од булеварот „Илинден“ во општина Центар утре од 8:30 до 12:30 часот ќе ...