TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во општина Центар ќе се сечат суви дрвја на градежна парцела

Newsroom - 13.10.2017

ЈП „Паркови и зеленило“ – Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул. „Елисие Поповски“ бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја

+инфо - 13.10.2017

Дрвјата ќе ги сечат екипи од Одделението за дрвореди на ЈП „Паркови и зеленило“ ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.

ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје: Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар

Либертас - 13.10.2017

ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.„Елисие Поповски“ бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар

А1 On - 13.10.2017

ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.„Елисие Поповски“ бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар

Сител - 13.10.2017

ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.„Елисие Поповски“ бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар

МКД - 13.10.2017

ЈП „Паркови и зеленило"-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.„Елисие Поповски" бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар

Телевизија Нова - 13.10.2017

ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.„Елисие Поповски“ бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар...

Н.Македонија - 13.10.2017

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.„Елисие Поповски“ бр.37 во општина Центар.

Ќе се сечат самоникнати и суви дрвја во Центар

Скопје инфо - 13.10.2017

Овие неколку дена ќе се сечат самоникнати дрвја во општина Центар. ЈП „Паркови и зеленило“-Скопје информира дека денеска и во наредините денови ќе се сечат седум самоникнати и суви дрвја на градежна парцела на ул.