TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски

А1 On - 17.07.2017

Неодамна, во рамки на Бит фест беше промовирана збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски, во издание на издавачката куќа Восток. Песните поместени во оваа збирка припаѓаат на поджанровите на интимната, медитативната и спиритуалната ...

Промоција на збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски

Макфакс - 17.07.2017

Во рамки на Бит фест неодамна беше промовирана збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски, во издание на издавачката куќа Восток. Песните поместени во оваа збирка припаѓаат на поджанровите на интимната, медитативната и спиритуалната ...

Промоција на збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски

Слободен Печат - 17.07.2017

Неодамна, во рамки на Бит фест беше промовирана збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски, во издание на издавачката куќа Восток. Песните поместени во оваа збирка припаѓаат на поджанровите на интимната, медитативната и спиритуалната ...

Промовирана „Ѕвезди што спиjат“ од Михаjло Свидерски...

Н.Македонија - 19.07.2017

Промовирана „Ѕвезди што спиjат“ од Михаjло Свидерски Збирката песни „Ѕвезди што спијат“ од Михајло Свидерски, во издание на издавачката куќа „Восток“, деновиве беше промовирана во рамките на битолското културно лето „Битфест“.