TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗК Пелагонија е новиот сопственик на Здравје Радово

Иновативност - 06.10.2017

Официјално Земјоделскиот комбинат Пелагонија од Битола стана целосен сопственик на млекарницата Здравје Радово Продавачи на уделите, како што се наведува во одлуката, се: ГТД Бетон од Штип што поседува 49% од основната главнина на Здравје Радово за ...

ЗК Пелагонија и официјално стана сопственик на Здравје Радово

еМагазин - 05.10.2017

Земјоделскиот комбинат Пелагонија од Битола и официјално е единствен сопственик на млекарницата Здравје Радово. Според објавата на Централниот регистар од сопственичката структура на млекарницата се избришани Друштво за производство, трговија и ...