TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Голема еко-акција и музичка забава под железничкиот мост во Мичурин

Курир - 17.07.2017

„Мрдаме со прст“ и чистиме во маало! Денеска, со почеток во 18:30 часот ќе се одржи голема еко-акција под мостот на железничката станица во населбата Мичурин. Освен чистење, еко-акцијата за расчистување и разубавување на локацијата во близина на ...

Голема еко-акција и музичка забава под железничкиот мост во Мичурин

Вистина.мк - 17.07.2017

„Мрдаме со прст“ и чистиме во маало! Денеска, со почеток во 18:30 часот ќе се одржи голема еко-акција под мостот на железничката станица во населбата Мичурин. Освен чистење, еко-акцијата за расчистување и разубавување на локацијата во близина на ...

Еко-акција и супер забава денеска во 18:30 часот во Мичурин!

ЗаЗабава - 17.07.2017

Денеска, со почеток во 18:30 часот ќе се одржи голема еко-акција под мостот на железничката станица во населбата Мичурин. Освен чистење, еко-акцијата за расчистување и разубавување на локацијата во близина на улицата „Венијамин Мачуковски“, ќе ...

Голема еко-акција и музичка забава под железничкиот мост во Мичурин

Нетпрес - 17.07.2017

Граѓаните кои ќе учествуваат во акцијата ќе можат да уживаат во музиката на Тони Зен, диџеј GOCE SAF, хип – хоп групата BEATRIX CREW, Марко Новески, како и во уметноста на неколкумина графити артисти.