TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен пролетниот базар на домашни ракотворби...

Н.Македонија - 19.05.2017

Отворен пролетниот базар на домашни ракотворби Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски присуствуваше на отворањето на традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори

Скопје инфо - 18.05.2017

На плоштадот „Филип Втори“ на 19 и 20 мај 2017 година ќе се одржи традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби

Cooltura - 19.05.2017

На плоштадот „Филип Втори“ денеска и утре (19 и 20 мај) ќе се одржи традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“... Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори“

Курир - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе се одржи денеска и утре на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори“

А1 On - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе се одржи денеска и утре на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори“

Press24 - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе се одржи денеска и утре на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори“

Вистина.мк - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе се одржи денеска и утре на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори“

Сител - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе се одржи денеска и утре на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Пролетен базар на домашни ракотворби на плоштадот „Филип Втори“

Порта 3 - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе се одржи денеска и утре на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Започна пролетниот базар на домашни ракотворби

Бизнис Вести - 19.05.2017

На плоштадот „Филип Втори“ на 19 и 20 мај 2017 година ќе се одржи традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“. Покровител на манифестацијатa е Град Скопје, а организатор е Занаетчиската комора Скопје.

Базар на домашни ракотворби: се избира и најавтентичен сувенир

Макфакс - 19.05.2017

„Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе биде одржан денеска, на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Традиционалниот базар ќе продолжи и утре, а ќе бидат изложени голем број рачно изработени предмети од камен, дрво, керамика и други разновидни ...

Базар на домашни ракотворби: се избира и најавтентичен сувенир

Денар - 19.05.2017

„Пролетен базар на домашни ракотворби“ ќе биде одржан денеска, на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Традиционалниот базар ќе продолжи и утре, а ќе бидат изложени голем број рачно изработени предмети од камен, дрво, керамика и други разновидни ...

Отворен пролетниот базар на домашни ракотворби (ФОТО)

Скопје инфо - 19.05.2017

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска присуствуваше на отворањето на традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“. -Македонското занаетчиство отсекогаш било израз на врвна ...

Пролетен базар на домашни ракотворби во Скопје

Телевизија Нова - 19.05.2017

Традиционален „Пролетен базар на домашни ракотворби“ денеска беше отворен на плоштадот „Филип Втори“ во Скопје. Посетителите денеска и утре ќе може да погледнат и да купат изработки на накит од филигран и монистра, украси, рачни ракотворби, магично ...

Отворен традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“

Макфакс - 19.05.2017

Традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“, беше свечено отворен во петок. „Македонското занаетчиство отсекогаш било израз на врвна уметност, изработена од рацете на обичниот човек кој на ...

Отворен традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“

Точка - 19.05.2017

Традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“, беше свечено отворен денеска. „Македонското занаетчиство отсекогаш било израз на врвна уметност, изработена од рацете на обичниот човек кој на парчето ...

Отворен пролетниот базар на домашни ракотворби

А1 On - 19.05.2017

Денеска беше отворен традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“. Како дел од базарот беше прогласен и најавтентичниот сувенир, од конкурсот за избор на автентичен сувенир на град Скопје.

ФОТО: Отворен Пролетниот базар на домашни ракотворби

Курир - 19.05.2017

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска присуствуваше на отворањето на традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“. -Македонското занаетчиство отсекогаш било израз на врвна ...

ФОТО: Отворен Пролетниот базар на домашни ракотворби

Press24 - 19.05.2017

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски денеска присуствуваше на отворањето на традиционалниот „Пролетен базар на домашни ракотворби“, кој се одржува на плоштадот „Филип Втори“. -Македонското занаетчиство отсекогаш било израз на врвна ...