TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поставени осум туристички патоказни табли

+инфо - 19.05.2017

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се 8 столба со по 3 патоказни табли. За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје информира дека поставил ...

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Мета - 19.05.2017

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите. Како дел од проектот „Поставување туристички патоказни табли“, ...

ФОТО: Поставени 8 туристички патоказни табли

Курир - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни ...

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

Локално - 19.05.2017

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите. Како дел од проектот „Поставување туристички патоказни табли“, ...

Поставени осум туристички патоказни табли (ФОТО)

МКД - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“, ...

Градот Скопје постави осум патоказни табли за туристите

еМагазин - 19.05.2017

Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот, за промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ ...

Поставени нови осум туристички патоказни табли во Скопје

Нетпрес - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни ...

ГАЛЕРИЈА: Поставени туристички патоказни табли во Скопје

Press24 - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли ...

Скопје доби нови туристички - патоказни табли

Скопје инфо - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни ...

Поставени осум патоказни табли во центарот на градот (Фото)

Република - 19.05.2017

Градот Скопје, со цел промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како што информираа градските власти, поставени се 8 столба со ...

Поставени осум туристички патоказни табли

Сител - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ ...

Поставени осум туристички патоказни табли

А1 On - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ ...

Поставени нови осум туристички патоказни табли во Скопје

Точка - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни ...

Поставени осум туристички патоказни табли...

Н.Македонија - 19.05.2017

Поставени осум туристички патоказни табли За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот.

Град Скопје: Поставени осум туристички патоказни табли

Макфакс - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување туристички патоказни табли“ ...

Поставени осум туристички патоказни табли во Скопје

Денар - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување туристички патоказни табли“ ...

Поставени осум туристички патоказни табли

Канал5 - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави осум патоказни табли, на осум локации во центарот на градот. Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ ...

Поставени осум туристички патоказни табли

Алфа - 19.05.2017

Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни табли“ поставени се осум столба со по три патоказни табли, кои ќе им послужат на посетителите и на граѓаните лесно да се ориентираат.

Поставени 8 туристички патоказни табли низ повеќе локации во Скопје

Вечер - 19.05.2017

За промоција на културно-историските објекти и за полесна ориентација на граѓаните и на туристите, Градот Скопје постави 8 (осум) патоказни табли, на осум локации во центарот на градот Како дел од проектот „Поставување на туристички патоказни ...