TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агенцијата „Венера“ што ги измами студентите доби забрана за работа

Нова ТВ - 17.07.2017

Агенцијата за посредување при вработување „Венера“ доби забрана за работа во траење од триесет дена, соопштија од Министерството за труд и социјална политика. Државниот инспекторат ќе поднесе и барање за поведување на прекршочна постапка против ...

Агенцијата што измами студенти доби забрана за работа

+инфо - 17.07.2017

Ќе се поднесе и барање за прекршочна постапка. Агенцијата за посредување при вработување „Венера“ доби забрана за работа во траење од триесет дена, соопштија од Министерството за труд и социјална политика.

Агенцијата "Венера Кемаловски" доби забрана за работа од триесет дена

МКД - 17.07.2017

По скандалот во кој околу стотина студенти излегоа со тврдење дека се измамени за вработување во Германија, Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана на работата во работната просторија на Агенцијата за посредување при вработување во ...

Агенцијата „Венера“ од Битола доби забрана за работа

Радио МОФ - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за триесетдневна забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера’’ од Битола. Од министерството за Труд и социјална политика соопштија и дека ќе биде ...

Забрана за работа за агенцијата „Венера“ од Битола

Макфакс - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера’’ од Битола. Забраната е во траење од триесет дена, а инспекторатот ќе поднесе барање за поведување ...

Агенцијата што измами студенти доби забрана за работа

10без10 - 17.07.2017

Агенцијата за посредување при вработување „Венера“ доби забрана за работа во траење од триесет дена, соопштија од Министерството за труд и социјална политика. Државниот инспекторат ќе поднесе и барање за поведување на прекршочна постапка против ...

Забрана за работа за агенцијата „Венера“ од Битола

А1 On - 17.07.2017

„Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана на работата во работната просторија на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство со наплата – „Венера“ од Битола, во траење од триесет дена и ќе поднесе барање за ...

Забрана за работа од 30 дена за агенцијата „Венера“ која измами студенти за работа во странство

еМагазин - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола. Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна ...

Aгенцијата „Венера“ од Битола доби забрана за работа

Слободен Печат - 17.07.2017

„Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана на работата во работната просторија на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство со наплата – „Венера“ од Битола, во траење од триесет дена и ќе поднесе барање за ...

Времена забрана за работа за агенцијата која измами студенти...

Н.Македонија - 17.07.2017

Времена забрана за работа за агенцијата која измами студенти Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола.

Забрана за работа од 30 дена за агенцијата „Венера“ која измами студенти за работа во странство

Сител - 17.07.2017

Агенцијата Венера Кемаловски не смее да работи месец дена ниту да посредува за вработување во земјава и во странство. Оваа мерка следи по обелодувањеето на аферата за измамените студенти и граѓани.

Забрана за работа од 30 дена за агенцијата „Венера“ која измами студенти за работа во странство

Либертас - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола. Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна ...

30 дена забрана за работа за агенцијата „Венера“ која измами студенти

Press24 - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола. Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна ...

Забрана за работа од 30 дена за агенцијата „Венера“ која измами студенти за работа во странство

Телевизија Нова - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола. Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна ...

Забрана за работа на агенцијата „Венера Кемаловски“ од Битола

Кајгана - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера Кемаловски’’ од Битола. Забраната е во траење од триесет дена, а инспекторатот ќе поднесе барање за ...

Агенцијата „Венера“ доби забрана за работа

Канал 77 - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана на работата во работната просторија на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство со наплата – ,,Венера’’ од Битола, во траење од триесет дена и ќе поднесе барање за ...

Забрана за работа за агенцијата „Венера“ од Битола

Точка - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера’’ од Битола. Забраната е во траење од триесет дена, а инспекторатот ќе поднесе барање за поведување ...

Забрана за работа за агенцијата „Венера“ од Битола, која ги измами студентите

Фокус - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана на работата во работната просторија на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство со наплата – „Венера“ од Битола, во траење од триесет дена и ќе поднесе барање за ...

Забрана за работа од 30 дена за агенцијата „Венера“ која измами студенти за работа во странство

Канал5 - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола. Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна ...

Времена забрана за работа за агенцијата која измами студенти

Правдико - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера“ од Битола. Забраната е во траење од 30 дена, а најавено е дека ќе биде побарано и поведување на прекршочна ...

Агенцијата што измами студенти доби забрана за работа

ТВ21 - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера Кемаловски’’ од Битола. Забраната е во траење од триесет дена, а инспекторатот ќе поднесе барање за ...

Забрана за работа за агенцијата „Венера“ од Битола

Шеталиште - 17.07.2017

Државниот инспекторат за труд донесе решение за забрана за работа на Агенцијата за посредување при вработување во земјата и странство „Венера’’ од Битола. Забраната е во траење од триесет дена, а инспекторатот ќе поднесе барање за поведување ...