TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Левицата бара ревизија на работењето на сите градоначалници

Макфакс - 06.10.2017

Левица ќе се заложи новоизбраните градоначалници и совети да го преиспитаат работењето на досегашните локални власти и, во случај на злоупотреби, досегашните властодршци да сносат одговорност.

Левицата бара ревизија на работењето на сите градоначалници

Точка - 06.10.2017

Левицата ќе се заложи новоизбраните градоначалници и совети да го преиспитаат работењето на досегашните локални власти и во случај на злоупотреби досегашните властодршци да преземат одговорност.

Левица ќе бара ревизија на работата на досегашните градоначалници

МКД - 06.10.2017

Левица ќе се заложи новоизбраните градоначалници и совети да го преиспитаат работењето на досегашните локални власти и, во случај на злоупотреби, досегашните властодршци да сносат одговорност.

Левицата бара ревизија на работењето на сите градоначалници

Sky - 07.10.2017

Левицата ќе се заложи новоизбраните градоначалници и совети да го преиспитаат работењето на досегашните локални власти и во случај на злоупотреби досегашните властодршци да преземат одговорност.