TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градинката „Срничка“ во Аеродром постави нов соларен систем...

Н.Македонија - 13.09.2017

Градинката „Срничка“ во Аеродром постави нов соларен систем Детската градинка „Срничка“ постави соларен систем во објектот „Бамби“ со што ќе заштеди 65 проценти од електричната енергија. Потрошувачката на струја уште повеќе ќе се намали со ...

Градинката „Бамби“ доби соларен систем, ќе штеди енергија до 65 проценти...

Н.Македонија - 12.09.2017

Градинката „Бамби“ доби соларен систем, ќе штеди енергија до 65 проценти Градинката „Срничка“ во општина Аеродром доби грант со изработка на проектот „Енергијата вреди и затоа треба да се штеди“, кој го искористи за поставување соларен систем во ...

Градинката „Срничка“ доби соларен систем

Порта 3 - 14.09.2017

Градинката „Срничка“ во општина Аеродром доби грант со изработка на проектот „Енергијата вреди и затоа треба да се штеди“, кој го искористи за поставување соларен систем во објектот „Бамби“, што овозможува заштеда на енергијата за 65 проценти.