TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дел од општина Бутел утре без вода

Скопје инфо - 06.10.2017

По добиеното известување од ЈП Водовод и Канализација Центарот за управување со кризи ги информира граѓаните дека утре поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник од Ф-80 мм на ул. Бутелска бр.

Некои од корисниците на улица Бутелска в недела ќе останат без вода

Макфакс - 06.10.2017

Некои од корисниците на улица Бутелска во населбата Бутел в недела, 8 октомври, ќе останат без вода. „По добиеното известување од ЈП ‘Водовод и канализација’, ги информираме граѓаните дека на 8 октомври, поради реконструкција на водоводна мрежа на ...

Дел од корисниците на улица Бутелска в недела ќе останат без вода

Денар - 06.10.2017

Дел од корисниците на улица Бутелска во населба Бутел в недела, 8 октомври, ќе останат без вода. „По добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги информираме граѓаните дека на 8 октомври, поради реконструкција на водоводна мрежа на улица ...

Дел од корисниците на улица Бутелска в недела ќе останат без вода

Точка - 06.10.2017

Дел од корисниците на улица Бутелска во населба Бутел в недела, 8 октомври, ќе останат без вода. „По добиеното известување од ЈП Водовод и канализација, ги информираме граѓаните дека на 8 октомври, поради реконструкција на водоводна мрежа на улица ...