TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најисчекуваните филмови за овој месец

Факултети - 06.10.2017

Се чини дека овој месец ќе биде обележан со „Blade Runner 2049“, со оглед на тоа што беше еден од најисчекуваните филмови за оваа година. Меѓутоа, покрај него има уште неколку филмови што треба да ги погледнете.

Урнебесно интервју: Харисон Форд и Рајан Гослинг едвај зборувале за новиот филм

Точка - 06.10.2017

Актерите Харисон Форд и Рајан Гослинг во последно време заедно даваат бројни интервјуа, со цел да го промовираат својот нов филм “Blade Runner 2049”, но најмногу внимание привлече интервјуто со Алисон Хемонд.