TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Деца си играа жмурки, а потоа се тргна наопаку, ќе се шокирате од каде го извадија пожарникарите

Сител - 18.12.2017

Играта на две братчиња од Берлин, заврши со повик до пожарникарите, откако помалото момче се скрило во домашниот сеф, па останало заглавено три часа, пред спасувачите да го извадат оттаму.

Момче си играло криеница, па три часа заглавило во сефот на дедо му

Репортер - 18.12.2017

Деветгодишното момче во германскиот град Берлин, кое си играло криеница со помладиот брат, мислело дека сефот е одлично место за да се скрие, но тука останал заробен три часа пред да го извадат пожарникарите.

Играле криенка и се сокрил во сефот, па заглавил внатре!

Таратур - 18.12.2017

Девет годишното дете од берлин кое играли „жмурка“ со својот помал брат, мислел дека сефот е одлично место за криење, но тука останал заробен три часа пред да го извадат пожарникарите. Сето тоа се случило во петокот во домот на дедото од децата, кој ...

Детенце се заглавило во сефот на дедото

Сваштарник - 18.12.2017

Во Берлинскиот кварт Лихтенфелд пожарникарите во петокот биле на необична задача, а тоа е да одлободат 9 годишно детенце од сеф. 9 годишното дете играјќи криенка со неговото помало братче , влегло во сефот на дедото и таму се заклучило.

Играта на две братчиња за малку ќе се претворела во трагедија: Едното од нив се заглавило во сеф

Курир - 18.12.2017

Играта на две братчиња од Берлин, заврши со повик до пожарникарите, откако помалото момче се скрило во домашниот сеф, па останало заглавено три часа, пред спасувачите да го извадат оттаму.

Дете се заглавило во сеф, пожарникари три часа ја пробивале шифрата

+инфо - 18.12.2017

Пожарникарите морале со цевка да внесуваат кислород во сефот за момчето да може да дише. Играта на две братчиња од Берлин, заврши со повик до пожарникарите, откако помалото момче се скрило во домашниот сеф, па останало заглавено три часа, пред ...

Дете се заглавило во сеф, пожарникари три часа ја пробивале шифрата

Либертас - 18.12.2017

Играта на две братчиња од Берлин, заврши со повик до пожарникарите, откако помалото момче се скрило во домашниот сеф, па останало заглавено три часа, пред спасувачите да го извадат оттаму.

Играта на две братчиња за малку ќе се претворела во трагедија: Едното од нив се заглавило во сеф

Скопје24 - 18.12.2017

Играта на две братчиња од Берлин, заврши со повик до пожарникарите, откако помалото момче се скрило во домашниот сеф, па останало заглавено три часа, пред спасувачите да го извадат оттаму.