TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

5 причини зошто луѓето родени во знакот Риби даваат најдобри совети

Кафе пауза - 20.03.2017

Рибите се последниот знак во Зодијакот и поседуваат многу позитивни особини. Тие се интересни, забавни, добродушни и интуитивни. Секако дека тие имаат и свои негативни страни, меѓутоа кога ќе ја запознаете вистинската личност родена во знакот Риби, ...

Кои хороскопски знаци се најголемите плачковци?

Република - 20.03.2017

Тие се едноставно одлични пријатели и рамо за поддршка. Рак Тој чувствува онолку емоции како за останатите 10 знаци во зодијакот. Но, луѓето лесно успеваат да го повредат, па Ракот се затвора во школка и често пати на прв поглед делува ладно, ...

Кои хороскопски знаци се најголемите плачковци?

Курир - 20.03.2017

Тие се едноставно одлични пријатели и рамо за поддршка. Рак Тој чувствува онолку емоции како за останатите 10 знаци во зодијакот. Но, луѓето лесно успеваат да го повредат, па Ракот се затвора во школка и често пати на прв поглед делува ладно, ...

Кои хороскопски знаци се најдобри во душата но и најголеми емотивци?

Скопје инфо - 20.03.2017

Тие се едноставно одлични пријатели и рамо за поддршка. Рак Тој чувствува онолку емоции како за останатите 10 знаци во зодијакот. Но, луѓето лесно успеваат да го повредат, па Ракот се затвора во школка и често пати на прв поглед делува ладно, ...

Кои хороскопски знаци се најголемите плачковци?

Здравство24 - 20.03.2017

Рак Тој чувствува онолку емоции како за останатите 10 знаци во зодијакот. Но, луѓето лесно успеваат да го повредат, па Ракот се затвора во школка и често пати на прв поглед делува ладно, незаинтересирано и бесчувствително.