TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кен Блок дрифташе во легендарното „Југо“ во реклама на Xbox

БркајРабота - 13.09.2017

Познатиот модел што беше произведен во Крагуевац “Застава” веќе скоро три децении, а кој во многуте анкети на САД е прогласен за најлош автомобил во историјата, се уште е интересен за режисерите на филмови и за реклами.

“Југо” ВО друштво НА ламборџини, мустанг, порше…

Среќа.mk - 13.09.2017

ПОЗНАТИОТ МОДЕЛ ШТО БЕШЕ ПРОИЗВЕДЕН ВО КРАГУЕВАЦ “ЗАСТАВА” ВЕЌЕ СКОРО ТРИ ДЕЦЕНИИ, А КОЈ ВО МНОГУТЕ АНКЕТИ НА САД Е ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈЛОШ АВТОМОБИЛ ВО ИСТОРИЈАТА, СЕ УШТЕ Е ИНТЕРЕСЕН ЗА РЕЖИСЕРИТЕ НА ФИЛМОВИ И ЗА РЕКЛАМИ.