TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Непријатна шега: Браќата Азар имаа што да му кажат на Бачуаи

Спортски - 12.10.2017

Репрезентацијата на Белгија лесно оствари пласман на СП во Русија. Групата со Грција, Босна и Херцеговина, па лесните залаци со Кипар, Естонија и Гибралтар им донесе 28 од можни 30 бодови, а успеаа да ги сопрат само Грција во Брисел одигрувајќи 1:1.

Азар: Батшуаи, нема да ја допреш топката, цела вечер ќе си играме јас и брат ми!

Sport 1 - 12.10.2017

Белгија беше една од најдоминантните репрезентации во европските квалификации, обезбедувајќи прва пласман на СП. Причина за тоа е плејадата фудбалски мајстори во нејзиниот состав, меѓу кои и браќата Еден и Торган Азар.