TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хуманитарна забава за стерилизација на бездомни животни во Општина Центар

Радио МОФ - 19.05.2017

Вечерва во 21:30 часот, во Брик Бар, ќе се одржи хуманитарна забава за донирање средства за стерилизација на бездомни животни во Општина Центар. Иницијативата е на Јавното претпријатие Паркинзи на Општина Центар.

Хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на територија на Општина Центар

еМагазин - 19.05.2017

ЈП Паркинзи на Општина Центар и здружението за заштита на животни „Анима Мунди“ организираат голема хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на територија на Општина Центар. „Со стерилизација животните живеат подолг и поздрав живот.

Хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња ...

Н.Македонија - 19.05.2017

Хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња Хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на територија на општината Центар вечерва ќе се одржи во „Брик бар“, со почеток во 21:30 часот.

Хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на територија на Центар

МКД - 19.05.2017

ЈП Паркинзи на општина Центар(ПОЦ) и здружението за заштита на животни „Анима Мунди" организираат голема хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на територија на Општина Центар.

Хуманитарна акција за стерилизација на бездомни кучиња

Friday.mk - 19.05.2017

ЈП Паркинзи на Општина Центар и здружението за заштита на животни „Анима Мунди“ организираат голема хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на територија на Општина Центар.

Хуманитарна акција за стерилизација на бездомните кучиња на територија на Центар

+инфо - 19.05.2017

Хуманитарната забава ќе се одржи во Брик бар нвечерва со почеток од 21.30 часот. ЈП Паркинзи на Општина Центар и здружението за заштита на животни „Анима Мунди“ организираат голема хуманитарна забава за стерилизација на бездомните кучиња на ...