TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Именуван новиот директор на ЈКП Водовод и канализација Прилеп

Маркукуле - 14.11.2017

Kaко што известивме пред два дена, така и се случи! Емил Јанески e новиот директор на ЈКП Водовод и канализација во Прилеп. Јанески е именуван денеска од страна на новиот градоначалник на општината Илија Јованоски и доаѓа на местото на досегашниот ...

Назначен нов в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“ во Прилеп

+инфо - 14.11.2017

Јанески на оваа позиција доаѓа на местото на досегашниот директор Сашо Николоски. Прилепскиот градоначалник Илија Јованоски за нов вршител на должноста директор на ЈКП „Водовод и канализација“ го назначи Емил Јанески дипломиран економист, магистер ...

Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Макфакс - 14.11.2017

Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ од Прилеп, на местото на Сашо Николоски. Јанески денеска беше назначен на оваа функција од страна на градоначалникот Илија Јованоски.

Огнен Јанески со прашање до Заев и Владата на РМ: До каде сте со поставувањето министер за здравство и преземање ...

Поглед - 14.11.2017

Познатиот тв водител, учесник во „Шарената револуција“ и активист за човекови права, Огнен Јанески преку својот facebook профил го праша премиерот Заев, до каде е постапката за именување на нов министер за здравство и кои чекори ќе бидат преземени ...

Емил Јанески назначен за нов в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“ во Прилеп

Либертас - 14.11.2017

Прилепскиот градоначалник Илија Јованоски за нов вршител на должноста директор на ЈКП „Водовод и канализација“ го назначи Емил Јанески дипломиран економист, магистер по безбедност, соопштуваат од кабинетот на градоначалникот на Прилеп.

Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Вечер - 14.11.2017

Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ од Прилеп, на местото на Сашо Николоски. Јанески денеска беше назначен на оваа функција од страна на градоначалникот Илија Јованоски.

Неофицијално: Кои се новите директори на ЈКП Водовод и Пазари во Прилеп??

Маркукуле - 12.11.2017

Според неофицијалните сознанија до кои дојдовме веќе се знаат новите директори на јавните претпријатија во Прилеп. Успешната работа на овие две претпријатија треба да биде продолжена од новите кадри кои ќе бидат најблиски соработници на Илија ...

Назначен нов в.д. директор на ЈП „Водовод и канализација“ во Прилеп

Канал5 - 14.11.2017

Прилепскиот градоначалник Илија Јованоски за нов вршител на должноста директор на ЈКП „Водовод и канализација“ го назначи Емил Јанески дипломиран економист, магистер по безбедност, соопштуваат од кабинетот на градоначалникот на Прилеп.

Јанески е новиот директор на ЈКП „Водовод и канализација“ во Прилеп

Шеталиште - 14.11.2017

Емил Јанески дипломиран економист, магистер по безбедност е новиот в.д директор на ЈКП „Водовод и канализација“ од Прилеп, на местото на Сашо Николоски. Јанески денеска (14.11.2017 г.) е назначен на оваа функција, од страна на градоначалникот Илија ...