TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сиси го предупреди Иран да не се меша во регионалните прашања

Сител - 09.11.2017

Претседателот на Египет Абдел Фатах ел Сиси изјави дека Иран мора да престане да се меша во прашањата на регонот на Блискиот Исток, нагласувајќи дека не сака војна и оти кризата може да биде решена со дијалог, но дека безбедноста на заливските земји ...

Сиси го предупреди Иран да не се меша во регионалните прашања

А1 On - 09.11.2017

Претседателот на Египет Абдел Фатах ел Сиси изјави дека Иран мора да престане да се меша во прашањата на регонот на Блискиот Исток, нагласувајќи дека не сака војна и оти кризата може да биде решена со дијалог, но дека безбедноста на заливските земји ...

Сиси го предупреди Иран да не се меша во регионалните прашања

Орбис - 09.11.2017

Претседателот на Египет Абдел Фатах ел Сиси изјави дека Иран мора да престане да се меша во прашањата на регонот на Блискиот Исток, нагласувајќи дека не сака војна и оти кризата може да биде решена со дијалог, но дека безбедноста на заливските земји ...