TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Деновите на СРЗ и лицата со попреченост завршуваат утре со филмска проекција и јавна расправа

Макфакс - 09.11.2017

Сексуалните и репродуктивните права се дел од основните човекови права, но ова како да не важи за лицата со попреченост во Македонија, велат од Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување.

Деновите на СРЗ и лицата со попреченост завршуваат утре со филмска проекција и јавна расправа

Sky - 09.11.2017

Сексуалните и репродуктивните права се дел од основните човекови права, но ова како да не важи за лицата со попреченост во Македонија, велат од Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување.

„Деновите на СРЗ и лица со попреченост“ завршуваат утре со филмска проекција и јавна расправа

Денар - 09.11.2017

Сексуалните и репродуктивните права се дел од основните човекови права, но ова како да не важи за лицата со попреченост во Македонија, велат од Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување.

Деновите на СРЗ и лицата со попреченост завршуваат утре со филмска проекција и јавна расправа

Вечер - 09.11.2017

Сексуалните и репродуктивните права се дел од основните човекови права, но ова како да не важи за лицата со попреченост во Македонија, велат од Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување.