TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видел стара фотографија од неговата девојка, а кога забележал еден детал, не можел да си поверува на очите

Република - 20.03.2017

Корисник на социјалната мрежа Редит објавил стара фотографија од неговата девојка од времето кога таа одела во градинка. Кога малку подобро тој ја погледнал сликата, не можел да си поверува на очите.

Видел стара ФОТКА од својата ДЕВОЈКА – А еден детаљ на неа го остави без текст

Репортер - 20.03.2017

Корисникот на социјалните мрежи Редит објави една фотка која делува како сосема обична слика на која се наоѓаат деца. Но, многу брзо сватил дека истата крие една неверојатна тајна. Тоа што ова момче го виде на сликата на својата девојка, го шокирало ...

Заедно оделе во градинка, а сега се љубовна двојка (ФОТО)

Убавина и Здравје - 20.03.2017

Еден корисник на социјалната мрежа Редит објавил фотографија од својата девојка од времето кога таа одела во градинка. Кога малку подобро ја погледнал сликата, не можел да си поверува на очите.