TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поранешните градоначалници на прием кај Димитриевски

Kumanovo News - 10.11.2017

Во пријатна атмосфера колегите разменија мислења и искуства за нивната работа и понатамошниот развој на општината. „ Преземаме обврска оттаму кај што почнавте вие, да продолжиме во континуитет да создадаме што поголеми и подобри услови за живот на ...

Средби на Димитриевски во пресрет на Денот на Куманово

А1 On - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, денеска организираше свечен прием за поранешните градоначалници, претставници на АРМ, СВР Куманово, за припадниците на Сојузот на борците, по повод 11 Ноември, денот на ослободување на градот.

Поранешните градоначалници на Куманово на прием кај Димитриевски (фото)

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... По повод 11 Ноември – Ден на ослободување на Куманово и прославата на 73–годишнина од ослободувањето од фашизмот, денес на традиционален прием кај градоначалникот Максим Димитриевски беа борците од НОБ, поранешните градоначалници како и ...

Средби на Димитриевски во пресрет на Денот на Куманово

Орбис - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Куманово, Максим Димитриевски, денеска организираше свечен прием за поранешните градоначалници, претставници на АРМ, СВР Куманово, за припадниците на Сојузот на борците, по повод 11 Ноември, денот на ослободување на градот.