TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Центар ја сопре изградбата на улица на кејот кај ГТЦ

Build - 20.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, денеска излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на надземната улица на Кејот „13 Ноември“ .

Стопирана градбата на кеј

24 Вести - 19.03.2017

Стопирана градбата на улицата на градскиот кеј, градежна инспекција од општината Центар издаде решение за стопирање на сите активности за градба, велат на градилиштето нема податоци за одобрена техничка документација и одобрение за подготвителни ...

Општина Центар ги запира градежните работи на кејот

Р.С.Европа - 19.03.2017

Решение за стопирање на сите градежни активности на кејот издаде овластен градежен инспектор, соопштуваат денеска од Општина Центар, бидејќи како што велат на градилиштето нема информативна табла кој е инвеститор, изведувач и надзор и нема податоци ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

24 Вести - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор од општината Центар издаде решение за стопирање на сите градежни активности на кејот на Вардар. „На градилиштето нема информативна табла кој е инвеститор, изведувач и надзор, нема податоци за одобрена техничка ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

А1 On - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Стопирани градежните активности за изградба на улица на кејот на Вардар...

Н.Македонија - 19.03.2017

Стопирани градежните активности за изградба на улица на кејот на Вардар Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, издаде решение за стопирање на сите градежни активности за изградба на сервисна ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар (Видео)

Локално - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор од општината Центар издаде решение за стопирање на сите градежни активности на кејот на Вардар. „На градилиштето нема информативна табла кој е инвеститор, изведувач и надзор, нема податоци за одобрена техничка ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

+инфо - 19.03.2017

На градилиштето недостасува елаборат за околчување, лиценци за инженер за изведба, надзорен инженер и елаборат за заштита при работа. Овластениот градежен инспектор на Општина Центар издаде решение за стопирање на сите градежни активности на кејот.

Општина Центар: Стопирани изградбата на улица на кејот на Вардар

еМагазин - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, издаде решение за стопирање на сите градежни активности за изградба на сервисна улица на кејот, соопштија денеска од општината.

Општина Центар: Ги сопревме градежните активности на кејот на Вардар

МКД - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Нова ТВ - 19.03.2017

Општина Центар соопштува дека овластен градежен инспектор на општината, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излегол на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Макфакс - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Канал 77 - 19.03.2017

Овластениот градежен инспектор на Општина Центар издаде решение за стопирање на сите градежни активности на кејот. На градилиштето, како што пропишува законот, нема информативна табла кој е инвеститор, изведувач и надзор, нема податоци за одобрена ...

Општина Центар: Стопирани градежните активности за изградба на улица на кејот на Вардар

Телевизија Нова - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, издаде решение за стопирање на сите градежни активности за изградба на сервисна улица на кејот, соопштија денеска од општината.

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Кајгана - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Општина центар го сопре градењето на улицата на кејот на Вардар

Сакам да кажам - 19.03.2017

Општина Центар денеска го сопре градењето на улицата на кејот на Вардар во строгиот центар на Скопје покрај ГТЦ, откако овластен општински градежен инспектор излегол на терен по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, соопшти Општината.

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Радио МОФ - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Општина Центар: Стопирани градежните активности за изградба на улица на кејот на Вардар

Алсат-М - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, издаде решение за стопирање на сите градежни активности за изградба на сервисна улица на кејот, соопштија денеска од општината.

Општина Центар: Стопирани градежните активности за изградба на улица на кејот на Вардар

Канал5 - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, издаде решение за стопирање на сите градежни активности за изградба на сервисна улица на кејот, соопштија денеска од општината.

Стопирана изградбата на улицата на кејот на Вардар

Вечер - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, издал решение за стопирање на сите градежни активности за изградба на сервисна улица на кејот, соопштија од општината.

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Стандард - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излегол на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Стопирана изградбата на улицата на кејот

Вест - 20.03.2017

Решението за стопирање на градежните работи е донесено бидејќи на градилиштето нема никаква информација кој е инвеститор и изведувач Општина Центар ја стопираше изградбата на улицата на кејот "13 Ноември".

Општина Центар ги сопре градежните активности на кејот на Вардар

Либертас - 19.03.2017

Овластениот градежен инспектор на Општина Центар издаде решение за стопирање на сите градежни активности на кејот. На градилиштето, како што пропишува законот, нема информативна табла кој е инвеститор, изведувач и надзор, нема податоци за одобрена ...

Општина Центар ги запре градежните активности на Кејот на Вардар

ТВ21 - 19.03.2017

Овластен градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот Андреј Жерновски, излезе на терен за да ја констатира фактичката состојба со почетокот на градењето на улицата на кејот на Вардар, со решение на градоначалникот на Град ...

Општина Центар ја стопираше изградбата на спорната улица на кејот на Вардар

Мета - 19.03.2017

Градежен инспектор на општина Центар, по налог на градоначалникот на општината, Андреј Жерновски денеска наредил стопирање на градежните работи за изградба на спорната улица на Кејот 13 Ноември.