TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Август со рекорден број авионски летови

Спектра ТВ - 21.10.2017

Охридскиот и скопскиот аеродром, во август забележале рекорден број летови на ден. Според директорот на Агенцијата за цивилно воздухопловство (АЦВ) Горан Јандреовски, во август е регистриран рекорден број од над 930 прелети на ден а до септември ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

А1 On - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Зоран Крстевски: Раст, подобри услуги и нови линии и во 2016 година

Скопје инфо - 20.10.2017

Интервју со Зоран Крстевски, Генерален директор на ТАВ Македонија Во 2015 година патниците од Скопје најчесто летале кон Истанбул, Цирих, Виена, Малме и Базел. За оваа година потврдена е информацијата за трите нови линии за Берлин, Копенхаген и ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

Канал5 - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

Сител - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

Локално - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

+инфо - 21.10.2017

Од неодамна регистрираното ново друштво за превоз на патници и стока во воздухопловството, Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

Либертас - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

Телевизија Нова - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Јандреоски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

ТВ21 - 21.10.2017

Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во интерес на преговорите не може да ...

Јандреовски: Авиокомпании се заинтересирани за влез на македонскиот пазар

Шеталиште - 21.10.2017

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ Генерално постои интерес од авиокомпании за влез на македонскиот пазар, а Министерството за транспорт и врски преговора за воведување нови линии за поврзување на Македонија со две атрактивни дестинации, чии имиња во ...