TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Развратни, лигави политичари: Им ги открива валканите тајни на сексуално загрозените министри

Таратур - 09.11.2017

25-годишна девојка која четири години водела кафуле во рамки на британскиот парламент, за британските медиуми ја раскажа својата искуствена приказна за тоа во која мера одредени пратеници се нападни и незгодни.

Развратни, лигави политичари: Млада келнерка брутално искрена за секс-скандалот во британскиот парламент

Точка - 09.11.2017

25-годишната девојка, која четири години го водела кафулето во рамките на британскиот парламент, за британските медиуми раскажала во колкава мерка се некои пратеници непријатни. Експлозивните тврдења доаѓаат откако британскиот парламент бил погоден ...

Развратни, лигави политичари: Млада келнерка искрено за секс-скандалот во британскиот парламент

Република - 09.11.2017

25-годишната девојка, која четири години го водела кафулето во рамките на британскиот парламент, за британските медиуми раскажала во колкава мерка се некои пратеници непријатни. Експлозивните тврдења доаѓаат откако британскиот парламент бил погоден ...