TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција

+инфо - 06.10.2017

Тој рече дека е оптимист за почнување преговори в година на Македонија со ЕУ. Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската ...

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција

Сител - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција

Алсат-М - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција

А1 On - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција

Либертас - 06.10.2017

– Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Идната година Македонија ќе ги почне преговорите со ЕУ?!

Вечер - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам", изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров вчера во Прилеп.

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција...

Н.Македонија - 06.10.2017

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров ...

Димитров: Површниот национализам ги поразува националните интереси на земјата

Телевизија Нова - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Позитивен пристап во преговорите со Грција

Локално - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Потребен е позитивен пристап, а не површен национализам во преговорите со Грција

Макфакс - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не површен национализам, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров во Прилеп.

Димитров: Потребен е позитивен пристап, а не површен национализам во преговорите со Грција

Точка - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не површен национализам, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров во Прилеп.

Димитров: За преговорите за името потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“

еМагазин - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Во преговорите со Грција треба позитивен пристап, а не „површен национализам“

МКД - 06.10.2017

Преговорите со Грција за решавање на спорот подолго време беа во застој и потребен е позитивен пристап, а не „површен национализам“, изјави шефот на македонската дипломатија Никола Димитров денеска во Прилеп.

Димитров: Во преговорите со Грција треба да си создадеме пријател

Мета - 06.10.2017

Во преговорите со Грција треба да се настапува позитивно, а не со површен национализам, порача министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска во Прилеп. Тој беше во градот под Маркови Кули за да му даде поддршка на кандидатот за ...

Димитров: Во преговорите со Грција треба да си создадеме пријател

Локално - 07.10.2017

Во преговорите со Грција треба да се настапува позитивно, а не со површен национализам, порача министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска во Прилеп. Тој беше во градот под Маркови Кули за да му даде поддршка на кандидатот за ...

Димитров: Во преговорите со Грција треба да си создадеме пријател

Позитив.мк - 07.10.2017

Во преговорите со Грција треба да се настапува позитивно, а не со површен национализам, порача министерот за надворешни работи, Никола Димитров, вчера во Прилеп. Тој беше во градот под Маркови Кули за да му даде поддршка на кандидатот за ...