TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Samsung Galaxy Note 8 претставен во Македонија

Smartportal - 13.09.2017

Најновиот уред од Ноут серијата на корисниците им нуди поголемо корисничко уживање – поголем “бесконечен“ екран, подобрено “ S Pen” пенкало како и двојна камера со оптичка стабилизација на слика Скопје , 13 .

Самсунг Галакси Ноут8 претставен во Македонија

+инфо - 13.09.2017

Најновиот уред од Ноут серијата на корисниците им нуди поголемо корисничко уживање - поголем “бесконечен“ екран, подобрено “S Pen” пенкало... По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 (Samsung Galaxy Note8) денес беше претставен и во Македонија.

Самсунг Галакси Ноут8 представен во Македонија!

Фактор - 14.09.2017

По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 ( Samsung Galaxy Note8 )денес беше представен и во Македонија. На настанот преку низа активности како скицирање, цртање, дизајнирање и фотографирање демонстрирани од Душко Зафировски, Томо Спасовски и ...

Самсунг Галакси Ноут8 претставен во Македонија!

Friday.mk - 14.09.2017

Најновиот уред од Ноут серијата на корисниците им нуди поголемо корисничко уживање – поголем “бесконечен“ екран, подобрено “ S Pen” пенкало како и двојна камера со оптичка стабилизација на слика По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 ( Samsung ...

Самсунг Галакси Ноут8 представен во Македонија!

МК News - 15.09.2017

Најновиот уред од Ноут серијата на корисниците им нуди поголемо корисничко уживање – поголем “бесконечен“ екран, подобрено “S Pen” пенкало како и двојна камера со оптичка стабилизација на слика По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 (Samsung ...