TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожар на заедничка тераса во Виница ...

Н.Македонија - 19.05.2017

Пожар на заедничка тераса во Виница Вчера попладне околу 15.20 часот во Виница. во зграда на улица „Никола Карев“, во вториот влез на вториот кат во помошната просторија која била воедно и заедничка тераса на станарите, избувнал пожар во кој ...

Пожар во помошна просторија во зграда во Виница

МКД - 19.05.2017

Вчера околу 15.20 часот во Виница во зграда на ул. „Никола Карев" избувнал пожар во вториот влез на вториот кат во помошна просторија, заедничка тераса на станарите. Во пожарот изгореле предмети во сопственост на станарите од катот.

Драма во Виница, гореше зграда

Репортер - 19.05.2017

Во 15 часот во текот на вчерашниот ден се одвивала драма во зграда на улицата „Никола Карев“, во вториот влез на вториот кат. Пожарот, како што пренесуваат од полицијата, избувнал на заедничката тераса на станарите, а изгореле предмети во ...