TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОПЕК ја зголеми проценката за продажба на електрични автомобили

Сител - 17.07.2017

Организацијата на државите извозници на нафта (ОПЕК) ја зголеми за петпати долгорочната проценка за продажба на електрични и плаг-ин хибридни автомобили во светот, а истото го сторија и „Ексон“ и БП, со што според американски медиуми, нафтените ...

ОПЕК ја зголеми проценката за продажба на електрични автомобили

Нетпрес - 17.07.2017

Блумберг пренесува дека во ОПЕК лани верувале оти до 2040 година на пазарите во светот ќе има 46 милиони електомобили, а сега се уверени дека таа бројка ќе биде дури 266 милиони. Организацијата на државите извозници на нафта (ОПЕК) ја зголеми за ...

ОПЕК ја зголеми проценката за продажба на електрични автомобили

Телевизија Нова - 17.07.2017

Организацијата на државите извозници на нафта (ОПЕК) ја зголеми за петпати долгорочната проценка за продажба на електрични и плаг-ин хибридни автомобили во светот, а истото го сторија и „Ексон“ и БП, со што според американски медиуми, нафтените ...

ОПЕК ја зголеми проценката за продажба на електрични автомобили

А1 On - 17.07.2017

Организацијата на државите извозници на нафта (ОПЕК) ја зголеми за петпати долгорочната проценка за продажба на електрични и плаг-ин хибридни автомобили во светот, а истото го сторија и „Ексон“ и БП, со што според американски медиуми, нафтените ...

До 2040 година ќе има 266 милиони електрични автомобили на пазарот...

Н.Македонија - 17.07.2017

До 2040 година ќе има 266 милиони електрични автомобили на пазарот Организацијата на државите извозници на нафта (ОПЕК) ја зголеми за петпати долгорочната проценка за продажба на електрични и плаг-ин хибридни автомобили во светот, а истото го ...