TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Убиената новинарка не е единствена жртва на чудакот од подморницата: Овие траги укажуваат на тоа дека данскиот научник ...

Точка - 12.10.2017

Истрагата за мистериозната смрт на шведската новинарка Ким Вал на подморницата на данскиот ексцентричен научник Петер Мадсен, се развила во една од најбизарните приказни на нашето време. Таква приказна не можеле да смилат ниту најголемите мајстори ...

Милионерот со подморницата бил сериски убиец?

Република - 12.10.2017

Истрагата околу мистериозната смрт на шведската новинарка Ким Вал на подморницата на данскиот ексцентричен научник Петер Мадсен се развива во една од најбизарните приказни на денешницата. Откако пред неколку дена во торба во заливот Коге Беј, јужно ...

Нов доказ за убиството на Вал: Полицијата најде пила на рутата на подморницата на Мадсен

Локално - 12.10.2017

Полициски нуркачи најдоа пила во близина на рутата на подморницата Наутилус на Петер Мадсен, а истрагата треба да потврди дали таа е користена за обезглавување и отсекување на нозете и рацете на новинарката Ким Вал, јавиновинската агенција Ritzau.

Истрага на осомничениот за убиството на Вал-дали бил масовен убиец

Нова ТВ - 13.10.2017

Истрагата за мистериозната смрт на шведската новинарка Ким Вал на подморницата на данскиот ексцентричен научник Петер Мадсен, се разви во една од најбизарните приказни на овој век. Откако пред неколку дена во торба во заливот Коге Беј, јужно од ...