TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

График на денот: Навиките на мажите и жените да купуваат на интернет

Денар - 10.11.2017

Во 2016-та година, над 85% од домаќинствата во Европската унија имаа пристап и користеа Интернет. Но, кога ги разгледуваме податоците од гледна точка на онлајн-трговијата, се покажува дека учеството на жените кои купуваат онлајн е нешто помало од ...

Научно докажани факти дека мажите и жените се комплетно различни

Црнобело - 09.11.2017

Еволуцијата имала големо влијание врз разликата на половите. Нивните мозоци реагираат сосема поинаку во одредени ситуации. Очигледно е дека мажите и жените се сосема различни, но дали сте помислиле некогаш што ги прави овие два пола толку поинакви? ...