TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Радиоактивниот облак над Европа потекнува од Русија или од Казахстан

Р.С.Европа - 10.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа од крајот на септември веројатно потекнува од нуклеарна постројка во Русија или во Казахстан, соопшти францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН. Во вчерашното соопштение од институтот се отфрла можност од ...

Радиоактивен облак над Европа: Сомневањата се дека е поради несреќа во Русија

Локално - 10.11.2017

Францускиот институт за нуклеарна сигурност (IRSN) на своите страници објави дека се појавил радиоактивен облак над Европа последните денови, и дека се сомневаат дека е поради некоја несреќа во Русија или во Казахстан.

Французите се сомневаат на нуклеарен инцидент во Русија или Казахстан

Порта 3 - 10.11.2017

„Облакот од радиоактивно загадување над Европа во последните неколку седмици укажува дека во последната седмица од септември се случила нуклеарна несреќа во некоја од нуклеарните постројки во Русија или Казахстан“ објави францускиот институт за ...

Радиоактивен облак се надвил над Европа: Институтите за нуклеарна безбедност се сомневаат во Русија

Точка - 10.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа минативе недели навестува дека дошло до несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан кон крајот на септември, соопштил денес Францускиот институт за нуклеарна безбедност "IRSN".

Регистриран е радиоактивен облак над Европа

+инфо - 09.11.2017

Ескпертите укажуваат на несреќа во нуклеарен објект во Русија или во Казахстан во последната недела во септември. Радиоактивен облак над Европа во изминатите неколку недели навестува дека се случила несреќа во нуклеарен објект во Русија или во ...

Радиоактивен облак над Европа, нешто се случило во Русија или Казахстан?

Канал5 - 09.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа забележан изминатите недели наговестува дека се случила несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан во последната недела од септември. Ова го соопшти Францускиот институт за нуклеарна безбедност(ИРСН).

Радиоактивен облак над Европа, причината непозната

А1 On - 09.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа кој што е забележлив во изминатите седмици наговестува дека дошло до несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан во последната недела од септември, соопшти Францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН.

Французите со сомнеж за нуклеарен инцидент во Русија или Казахстан

Поглед - 09.11.2017

Облак кој бил радиоактивно загаден бил забележан на небото над Европа во изминатата седмица. Ова сугерира дека во последната седмица од септември се случило несреќа во нуклеарна станица базирана во Русија или Казахстан.

Радиоактивен облак над Европа, сомнежи за хаварија во Русија или Казахстан

Newsroom - 09.11.2017

Облак со радиоактивно загадување над Европа изминатите недели сугерира дека последната недела на септември се случила несреќа во нуклеарна постројка во Русија или во Казахстан, објави во четврток францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН.

Радиоактивен облак над Европа: Сомневањата се дека е поради несреќа во Русија

Скопје24 - 10.11.2017

Францускиот институт за нуклеарна сигурност (IRSN) на своите страници објави дека се појавил радиоактивен облак над Европа последните денови, и дека се сомневаат дека е поради некоја несреќа во Русија или во Казахстан.

Радиоактивен облак се надвил над Европа: Институтите за нуклеарна безбедност се сомневаат во Русија

Вечер - 10.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа минативе недели навестува дека дошло до несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан кон крајот на септември, соопштил денес Францускиот институт за нуклеарна безбедност "IRSN".

ИРСН: Радиоактивен облак укажува на несреќа во Русија или во Казахстан

ТВ21 - 09.11.2017

Радиоактивен облак над Европа во изминатите неколку недели навестува дека се случила несреќа во нуклеарен објект во Русија или во Казахстан во последната недела во септември, соопшти денеска Францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН.

Радиоактивен облак над Европа, причината непозната

Орбис - 09.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа кој што е забележлив во изминатите седмици наговестува дека дошло до несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан во последната недела од септември, соопшти Францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН.

Радиоактивен облак се надвил над Европа: Институтите за нуклеарна безбедност се сомневаат во Русија

МК News - 10.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа минативе недели навестува дека дошло до несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан кон крајот на септември, соопштил денес Францускиот институт за нуклеарна безбедност “IRSN”.

ИРСН: Радиоактивен облак укажува на несреќа во Русија или во Казахстан...

Н.Македонија - 09.11.2017

ИРСН: Радиоактивен облак укажува на несреќа во Русија или во Казахстан Радиоактивен облак над Европа во изминатите неколку недели навестува дека се случила несреќа во нуклеарен објект во Русија или во Казахстан во последната недела во септември, ...

РУСИЈА ИЛИ КАЗАХСТАН: Oд каде дојде радиоактивниот облак?

Фактор - 09.11.2017

Радиоактивен облак веќе неколку седмици има над Европа и тоа укажува дека се случила несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан во последната недела од септември. Ова го соопшти Францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН.

Радиоактивен облак над Европа

Република - 09.11.2017

Радиоактивниот облак над Европа кој што е забележлив во изминатите седмици наговестува дека дошло до несреќа во нуклеарен објект во Русија или Казахстан во последната недела од септември, соопшти Францускиот институт за нуклеарна безбедност ИРСН.