TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Богдановиќ: Конфискација за дивоградбите во Центар

Призма - 13.10.2017

Политиколог по професија, 32-годишниот кандидат за градоначалник на општина Центар Саша Богдановиќ, актуелен директор на Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ), е мошне самоуверен кога зборува за добивањето на својот прв градоначалнички мандат во една од ...

(ВИДЕО) Богдановиќ: ќе бидам успешен градоначалник на Центар

Макфакс - 13.10.2017

Kaндидатот за градоначалник на Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ, ги повика жителите да излезат достоинствено в недела на гласање и да го заокружат бројот 19 за живот во Центар. „Центар на претходните избори покажа дека е симбол на слободата и ...

Комунална полиција од цивили ќе се грижи за хигиената во Центар (ВИДЕО)

+инфо - 12.10.2017

На формирањето на комуналната полиција би ѝ претходело формирање на комуналните патроли, кои ќе ја евидентираат ситуацијата на терен. Центар мора да биде чист, порачува Саша Богдановиќ, кандидат за градоначалник од СДСМ за општина Центар.

Саша Богдановиќ најавува конфискација на незаконски градените објекти

Макфакс - 13.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидат за градоначалник на општина Центар, во интервју за неделникот „Призма“ најавува дека, доколку дојде на оваа позиција, ќе стави мораториум на сè што не е изградено, а има можност да се гради согласно старите Детални ...

(ВИДЕО) Богдановиќ: Јас ќе бидам успешен градоначалник на Центар

А1 On - 13.10.2017

Саша Богдановиќ, кaндидатот за градоначалник Центар од СДСМ ги повика жителите да излезат достоинствено в недела на гласање и да го заокружат бројот 19 за живот во Центар. „Центар на претходните избори покажа дека е симбол на слободата и на ...

Отворено кино кај „Холидеј ин“ вети Богдановиќ (ВИДЕО)

+инфо - 12.10.2017

Богдановиќ најави и отворање на младински центар во киното „Култура“, каде младите сами ќе си ги организираат активностите. Потребите на младите ќе бидат слушнати. Тие ќе го добијат тоа што им треба, а тоа е простор за здрав развој, за култура, за ...

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ветувам транспарентно и отчетно работење и одговорна и ефикасна администрација

А1 On - 12.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар вети транспарентно и отчетно работење , отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација. „Ветувам дека заедно со вас граѓаните Центар ќе ја направиме ...

Богдановиќ најави комунална полиција за чист Центар

Фактор - 13.10.2017

Саша Богдановиќ кандидат за градоначалник од СДСМ за општина Центар најави формирање на комунална полиција која ќе се грижи за хигиената. Во овој ангажман би се вклучиле пензионери, млади лица и самохрани родители кои би добивале надомест.

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење

А1 On - 11.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. „Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам КРАЈ на урбаната мафија и на урбаното ...

Саша Богдановиќ најавува конфискација на незаконски градените објекти

Точка - 13.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидат за градоначалник на општина Центар, во интервју за неделникот „Призма“ најавува дека, доколку дојде на оваа позиција, ќе стави мораториум на сè што не е изградено, а има можност да се гради согласно старите Детални ...

Богдановиќ: Јас ќе бидам успешен градоначалник на Центар ВИДЕО

+инфо - 13.10.2017

Ја имам младоста, искуството и енергија и најважно љубовта за Центар. Заокружете го бројот 19 и гласајте за живот во Центар за сите, порача Богдановиќ Саша Богдановиќ, кaндидатот за градоначалник Центар од СДСМ ги повика жителите да излезат ...

Богдановиќ: Транспарентно, отчетно работење и одговорна администрација...

Н.Македонија - 12.10.2017

Богдановиќ: Транспарентно, отчетно работење и одговорна администрација Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, денеска вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна ...

Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија во Центар

Newsroom - 11.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. „Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам крај на урбаната мафија и на урбаното ...

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ќе бидам успешен градоначалник на Центар

Локално - 13.10.2017

Kaндидатот за градоначалник на Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ, ги повика жителите да излезат достоинствено в недела на гласање и да го заокружат бројот 19 за живот во Центар. „Центар на претходните избори покажа дека е симбол на слободата и на ...

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ветувам транспарентно и отчетно работење и одговорна и ефикасна администрација

Макфакс - 12.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ, вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација. „Ветувам дека заедно со вас граѓаните, Центар ќе ја направиме ...

(ВИДЕО) Богдановиќ најави крај на урбаната мафија

Макфакс - 11.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ, најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. „Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам КРАЈ на урбаната мафија и на урбаното ...

Богдановиќ: Јас ќе бидам успешен градоначалник на Центар

Точка - 13.10.2017

Kaндидатот за градоначалник на Центар од СДСМ, Саша Богдановиќ, ги повика жителите да излезат достоинствено в недела на гласање и да го заокружат бројот 19 за живот во Центар. „Центар на претходните избори покажа дека е симбол на слободата и на ...

Богдановиќ: Ветувам транспарентно и отчетно работење и одговорна и ефикасна администрација

Слободен Печат - 12.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар вети транспарентно и отчетно работење , отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација. „Ветувам дека заедно со вас граѓаните Центар ќе ја направиме ...

Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење...

Н.Македонија - 11.10.2017

Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните.

Богдановиќ: Јас ќе бидам успешен градоначалник на Центар

Слободен Печат - 13.10.2017

Саша Богдановиќ, кaндидатот за градоначалник Центар од СДСМ ги повика жителите да излезат достоинствено в недела на гласањеи да го заокружат бројот 19 за живот во Центар. „Центар на претходните избори покажа дека е симбол на слободата и на непокорот.

Богдановиќ: Транспарентно, отчетно работење и одговорна администрација ВИДЕО

+инфо - 12.10.2017

Најави и вклучување на граѓаните во креирањето на буџетот, во носењето одлуки и во контролата на власта, како и Отворен ден за граѓаните еднаш месечно Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, денеска вети транспарентно ...

Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење

Стандард - 11.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. „Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам крај на урбаната мафија и на урбаното ...

Богдановиќ: Граѓаните да гласаат за живот во Центар...

Н.Македонија - 13.10.2017

Богдановиќ: Граѓаните да гласаат за живот во Центар Центар на претходните избори покажа дека е симбол на слободата и на непокорот. Центарци три пати излегуваа на гласање и докажаа дека никој не смее да си поигрува со нивната волја.

Богдановиќ: Транспарентно, отчетно работење и одговорна администрација

Стандард - 12.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, денеска вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација.

Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење

Локално - 11.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. – Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам крај на урбаната мафија и на урбаното ...

Богдановиќ: Буџетските средства ќе се користат строго наменски

Фактор - 12.10.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Центар од редовите на СДСМ, Саша Богдановиќ, денеска вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација.

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење

Либертас - 11.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. – Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам крај на урбаната мафија и на урбаното ...

Богдановиќ: Ветувам транспарентно и отчетно работење и одговорна и ефикасна администрација

Точка - 12.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ, вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација. „Ветувам дека заедно со вас граѓаните, Центар ќе ја направиме ...

Богдановиќ: Ќе ставам крај на урбаната мафија и дивеење

Слободен Печат - 11.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. „Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам КРАЈ на урбаната мафија и на урбаното ...

Богдановиќ ветува транспарентно и отчетно работење и одговорна и ефикасна администрација

Локално - 12.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ, вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација. „Ветувам дека заедно со вас граѓаните, Центар ќе ја направиме ...

(ВИДЕО) Богдановиќ најави крај на урбаната мафија

Sky - 11.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ, најави крај на урбаната мафија и носење на плановите заедно со граѓаните. „Со моето доаѓање за градоначалник на општина Центар најавувам КРАЈ на урбаната мафија и на урбаното ...

ЛИ2017/ (ВИДЕО) Богдановиќ: Транспарентно, отчетно работење и одговорна администрација

Либертас - 12.10.2017

Саша Богдановиќ, кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, денеска вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација.

(ВИДЕО) Богдановиќ: Ветувам транспарентно и отчетно работење и одговорна и ефикасна администрација

Sky - 12.10.2017

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ, вети транспарентно и отчетно работење, отворена и функционална општина и одговорна и ефикасна администрација. „Ветувам дека заедно со вас граѓаните Центар ќе ја направиме ...