TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона

+инфо - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на Аризона, Феникс. Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури ...

Најмалку 9 лица загинаа во невреме во Аризона

Алфа - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се ...

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона

Курир - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот ...

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона

Телевизија Нова - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот ...

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона...

Н.Македонија - 17.07.2017

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс.

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона

А1 On - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот ...

(ВИДЕО) СТРАШНО НЕВРЕМЕ ВО ФЕНИКС: Поплавени објекти, патишта, откажани летови

Фактор - 17.07.2017

Поплавени патишта и откажани летови има во главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот дожд што го зафати националниот парк Тонто во Аризона, а 13-годишно ...

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона

БркајРабота - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот ...

Најмалку девет лица загинаа во невреме во Аризона

Либертас - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот ...

Најмалку девет загинати во невреме во Аризона

Слободен Печат - 17.07.2017

Прекин во електроснабдувањето, поплавени патишта и откажани летови, се последиците на силните бури што го погодија главниот град на сојузната американска држава Аризона, Феникс. Најмалку девет лица, пет деца и четворица возрасни загинаа во поројниот ...