TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гостите за Суперкупот нема да спијат во Скопје, не зашто им е скапо туку зашто не им е атрактивно?!

Вечер - 17.07.2017

Скопје како дестинација е неподготвено за ваков голем настан, зашто на гостите од странство не може да им се понуди забава во рестораните по 1 часот по полноќ, смета заменик-претседателот на Здружението Десекратното зголемување на цените на ...

Стопанска комора со предлог насоки за подобрување на турзимот во Македонија

24 Вести - 17.07.2017

Здруженитето на угостителство и туризам при Стопанската комора на Македонија на денешната прес - конференција ги изнесе актуелните состојби, како и насоките за натамошен развој и подобрување на туризмот во Македонија.

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот

Сител - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...

Стопанска комора: Цените во угостителството за Супер купот ги дефинира пазарот

Алфа - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот...

Н.Македонија - 17.07.2017

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја ...

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот

А1 On - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот

еМагазин - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот

Канал5 - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот

Либертас - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...

Стопанска комора: Цените за Супер купот ги дефинира пазарот

Локално - 17.07.2017

Да се продолжи работата на угостителските објекти, посебно на оние во руралните средини, да се овозможи ангажирање на младите и на студентите за време на туристичката сезона наместо да ја напуштаат Македонија и да работат надвор, а категоризацијата ...