TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Систина Офталмологија“ и во Битола

Орбис - 09.11.2017

„Систина Офталмологија“, како дел од својата развојна стратегија, со цел да биде поблизу до пациентите отвори центар во Битола. Во овој центар освен за пациенти од Битола , се приближува и до граѓаните наРесен, Прилеп, и околните градови.

Во дожд од голови Сава Осигурување ја совлада Аџибадем Систина

Точка - 09.11.2017

Еве ги резултатите од вчерашните натпревари во Бизнис Лигата на Македонија. ЕВН во неизвесна завршница до победа над Телеком ЕВН 3-2(1-1) Македонски Телеком ЕВН: Бојан Симоноски 7’ Наум Бадаловски 23’ Бојан Маџовски 25’ Македонски Телеком: Михајло ...

„Систина Офталмологија“ и во Битола

Тера - 09.11.2017

Согласно својата стратегија а во интерес на жителите од Битола, Ресен, Прилеп и околните градови „Систина Офталмологија“ сега со свој центар и во Битола. „Систина Офталмологија“ во Македонија постои од 2010-та година, и е првата очна болница која ...