TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шеснаесетто издание Моден викенд Скопје /есен-зима/2017-2018

Бизнис Вести - 18.10.2017

На 22 октомври во „Скопје Мериот Хотел“ ќе започне шеснаесеттиот Моден викенд Скопје на кој до 25 октомври публиката ќе може да види четиринаесет ревии и презентации, под мотото на сезоната #Stopthetraffik .

Најавено 16-то издание на Модниот викенд во Скопје под мотото #StopTheTraffik

Популарно - 05.10.2017

Моден викенд Скопје по шеснаестти пат ја најавува престојната сезона и го доближува Скопје до модните трендови и тенденции. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ од 22 до 24 октомври, а затворањето на ...

Шеснаесетто издание на Моден викенд Скопје

Newsroom - 05.10.2017

Моден викенд Скопје по шеснаестти пат ја најавува претстојната сезона на модните трендови и тенденции. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ од 22 до 24 октомври, а затворањето на сезоната ќе се случи ...

Шеснаесетто издание на Моден викенд Скопје во борба против трговијата и експлоатацијата со луѓе

Република - 05.10.2017

Моден викенд Скопје по шеснаестти пат ја најавува престојната сезона и го доближува Скопје до модните трендови и тенденции. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ од 22 до 24 октомври, а затворањето на ...

Моден викенд Скопје ќе се одржи во знакот на борбата против трговија со луѓе

Stylist - 05.10.2017

По мотото #Stopthetraffik – за запирање на трговијата со луѓе, од 22 до 25 октомври ќе се одржи 16-тото издание на Моден викенд Скопје. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ (22- 24 октомври), а ...

16. Моден викенд Скопје есен-зима 2017/2018: #Stopthetraffik

еМагазин - 05.10.2017

Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ од 22 до 24 октомври, а затворањето на сезоната ќе се случи во „Иновативниот центар на Македонски Телеком“ на 25 октомври.

Моден викенд Скопје под слоганот #Stopthetraffik

Fashionel - 05.10.2017

Моден викенд Скопје по шеснаестти пат ја најавува престојната сезона и го доближува Скопје до модните трендови и тенденции. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје" од 22 до 24 октомври, а затворањето на ...

Шеснаесетто издание Моден Викенд Скопје

Скопје инфо - 05.10.2017

Моден викенд Скопје по шеснаестти пат ја најавува престојната сезона и го доближува Скопје до модните трендови и тенденции. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ од 22 до 24 октомври, а затворањето на ...

Моден викенд Скопје: #Stopthetraffik

Вечер - 05.10.2017

По 16. пат Моден викенд Скопје ја најавува претстојната сезона и го доближува Скопје до модните трендови и тенденции, и тоа преку колекциите на дизајнерите за сезоната есен-зима/2017-18 кои ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје" од 22 до 24 ...

Шеснаесетто издание: Моден викенд Скопје: #Stopthetraffik

Слободен Печат - 06.10.2017

Моден викенд Скопје по шеснаестти пат ја најавува престојната сезона и го доближува Скопје до модните трендови и тенденции. Колекциите на дизајнерите на есенското издание ќе се прикажат во „Хотел Мериот Скопје“ од 22 до 24 октомври, а затворањето на ...