TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За две години треба да заврши изградбата на битолскиот стадион

Build - 22.09.2017

Битолскиот градоначалник Владимир Талески денеска изврши увид во градежните работи за изведба на новата северна трибина на стадионот под „Тумбе Кафе“. Тој оцени дека активностите на терен се одвиваат во согласност со предвидената динамика.

Талески верува дека стадионот ќе остане приоритет на наредната локална самоуправа

Шеталиште - 22.09.2017

Изградбата на северната трибина се одвива според предвидената програма и динамика за реализација на проектот, изјави денеска градоначалникот на Општина Битола кој беше во посета на градежните активности на стадионот под Тумбе кафе.