TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Крива Паланка утре почнува Меѓународниот театарски фестивал Св. Јоаким Осоговски

А1 On - 13.09.2017

Од утре до 22 септември Крива Паланка ќе живее во духот на театарската уметност. Утре вечер, со изложба на театарска фотографија од Љупчо Илиевски, насловена „Припитомување на крикот“ ќе отпочне фестивалска програма на 9-от Интернационален театарски ...

Во Крива Паланка утре почнува Меѓународниот театарски фестивал Св. Јоаким Осоговски

Сител - 13.09.2017

Од утре до 22 септември Крива Паланка ќе живее во духот на театарската уметност. Утре вечер, со изложба на театарска фотографија од Љупчо Илиевски, насловена „Припитомување на крикот“ ќе отпочне фестивалска програма на 9-от Интернационален театарски ...