TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од што се плашат мажите во сексот?

Скопје инфо - 06.10.2017

Општо прифатено е дека мажите го претставуваат посилниот пол. Можеби затоа што тие се навикнати да ги кријат своите стравови, особено ако се во друштво на жена. За мажите, покажувањето на знаци на страв е исто како покажување на знаци на слабост, па ...

Од што се плашат мажите во сексот?

Вистина.мк - 08.10.2017

Општо прифатено е дека мажите го претставуваат посилниот пол. Можеби затоа што тие се навикнати да ги кријат своите стравови, особено ако се во друштво на жена. За мажите, покажувањето на знаци на страв е исто како покажување на знаци на слабост, па ...