TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Комшиски лазањи

Мои рецепти - 06.10.2017

Овој е стар рецепт за лазањи кој го подготвувавме во кругот на комшилукот уште пред најмалку две децении. Уживавме со сласт и тогаш со намирниците кои ги дозволуваше тоа време, а вкусот и денес не е помалку воопшто со сега достапноста на интернетот ...

Лазањи со шунка и 4 вида сирење

Gotvi.mk - 05.10.2017

Направете лазања на поинакот начин, месото го заменувате со шунка, а ставате и 4 вида сирење.Нешто деликатесно и посебно, ова е рецептот и потребните ...