TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова поликлиника за очни болести „Cornea Medika“

Алфа - 11.02.2011

Комплетна дијагностика на очни болести, современа опрема и врвни офталмолози ќе ја сочинуваат новата поликлиника за очни болести Корнеа Медика.

Македонија - Нова очна поликлиника во Скопје

Вест - 12.02.2011

Во Скопје за две недели ќе почне со работа новата очна поликлиника "Корнеа медика". Клиниката ќе им овозможи на пациентите комплетни дијагностички прегледи, како и оперативни зафати.