TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата фабрика за автобуси во Бунарџик бара работници

Утрински - 18.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ бара кадар за 35 работни места во својата фабрика „Ван Хол Македонија“, што ја гради во Технолошко-индустриската развојна зона - Скопје 2 во Бунарџик.

Белгиската компанија „Ван Хол“ објави оглас за вработување во фабриката во Скопје

Скопје инфо - 17.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 во ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Утрински - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Дневник - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

24 Вести - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Објавен оглас за вработување во фабриката на ВанХол во Бунарџик

Капитал - 16.02.2013

Белгиската компанија "Ван Хол", која гради фабрика за автобуси во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 во Бунарџик, денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции.

Македонија има кадар за производство на автобуси, Ван Хул само нека најде пазар за продажба!

Фактор - 16.02.2013

Белгиската фирма Ван Хyл која гради фабрика за производство на автобуси во Технолошко индустриската развојна зона – Скопје 2 во Бунарџик бара кадар.

Инвестициите даваат резултати, ВанХол со голем оглас за вработување

Курир - 16.02.2013

Белгиската фирма ВанХол која отвори производен капацитет во Бунарџик, бара лица за вработување на неколку работни позиции.

Владините роуд шоуа даваат резултат

Сител - 16.02.2013

Странските инвеститори во потрага по работници. Белгиската компанија која во индустриската зона Бунарџик, ќе произведува автобуси вчера објави оглас за вработување.

Подгответе ги биографиите, “Ван Хол“ вработува!

Точка - 16.02.2013

Иако само пред неколку месеци ги удрија темелите на фабриката во Бунарџик, белгиската компанија “Ван Хол“ го распиша првиот оглас за вработување.

Подгответе ги биографиите, “Ван Хол“ вработува!

Нетпрес - 16.02.2013

Иако само пред неколку месеци ги удрија темелите на фабриката во Бунарџик, белгиската компанија “Ван Хол“ го распиша првиот оглас за вработување.

„Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Канал5 - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

МРТ - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Н.Македонија - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

А1 On - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона – Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ со голем оглас за вработување

Press24 - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Сител - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона - Скопје 2 ...

Белгиски „VanHool" објави голем оглас за вработување во Македонија

Макфакс - 16.02.2013

Белгиската компанија „ВанХол" којашто неодамна отвори производен капацитет во слободната зона Бунарџик, во саботното издание на дневниот весник Дневник објави оглас бара лица за вработување на ...

Ван Хол бара работници за фабриката во Бунарџик

еВести - 16.02.2013

Белгиската компанија “Ван Хол“ во весникот Дневник објави оглас за вработување, иако само пред неколку месеци ги удрија темелите на фабриката во Бунарџик.

Оглас за вработување во „Ван Хол“ во Бунарџик

Република - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона – Скопје 2 во ...

Белгиски „Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Либертас - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона – Скопје 2 ...

„Ван Хол“ бара работници за фабриката во Бунарџик

Денешен - 16.02.2013

Белгиската компанија „Ван Хол“ денеска објави оглас со кој бара кадар за 35 работни позиции во својата фабрика „Ван Хол Македонија“ што ја гради во Технолошко индустриската развојна зона – Скопје 2 ...

Ванхол почна да вработува, наскоро ќе биде објавена нова голема инвестиција

Економски - 16.02.2013

Белгиски Ванхол објави оглас за вработување за фабриката која ќе ја отворат во Бунарџик. Се бараат работници за 35 работни позиции.

Белгиски „Ван Хол“ со голем оглас за вработување во Македонија

Maxim - 16.02.2013

Белгискиот инвеститор, кој во новиот капацитет ќе произведува автобуси за меѓународни пазари, бара работници од техничките насоки за разновидни позиции, тим лидери, заварувачи, столари, електричари, ...