TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Скопје дише“ издиша?!

+инфо - 03.12.2011

Oткако повеќе медиуми реагираа за загадувањето во Скопје, веб порталот „Скопје дише“ http://www.skopjecentar.ekoinformatika.mk/Charts од 13 часот и 52 минути не дава нови податоци за загадувањето, ...

Воздухот во Скопје-многу нездрав

24 Вести - 03.12.2011

Деца и возрасни, како и лица со белодробни заболувања и астматичари, да не излегуваат надвор. Сите останати, особено децата, треба да го избегнуваат изложувањето и престојот надвор – со вакво ...

Воздухот во Скопје "многу нездрав"

eReporter - 03.12.2011

Квалитетот на воздухот во Скопје денеска според веб страната на градот е „многу нездрав“ по здравјето. Eве што се наведува во мерките за претпазливост за ова ниво на загадување „Деца и возрасни, како ...

Пазете Скопјани – Воздухот во главниот град многу нездрав!

Press24 - 03.12.2011

„Скопје дише“ известува дека воздухот во Скопје е огромно ниво на загаденост и е опишан како многу нездрав Воздухот во метрополата е многу нездрав – вака известуваат од веб порталот на Град Скопје ...

Скопје дише нездрав воздух, препорака да не се излегува од дома!

Sky - 03.12.2011

Вредноста на индексот за чистина на воздухот сеуште не е опадната и сегашното ниво изнесува 222 што значи дека граѓаните на Скопје дишат многу загаден воздух а нивото на загадување ја достигна бордо ...

ВНИМАВАЈТЕ: Воздухот во Скопје е опасен, не излегувајте надвор!

+инфо - 03.12.2011

Воздухот денеска во Скопје е многу загаден, а според мерните станици нивото на загаденост е на најголемо ниво. Од веб страницата на град Скопје, „Скопје дише“ известуваат дека денеска воздухот е ...