TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови имиња на лустрирани лица објавени на Интернет

Либертас - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби.

Што се зборуваше за новите лустрирани?

Курир - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Објавени уште 12 соработници на тајните служби

Канал5 - 05.08.2012

Уште 12 имиња на соработници со тајните служби денеска се објавени во регистарот на веб страницата на Комисијата за верификација на факти.

Објавени имињата, но не и досиејата на уште 12 лустрирани функционери

Макфакс - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите објави уште 12 имиња на функционери за кои утврдила дека соработувале со тајните служби.

Лустрациска објави нови 12 имиња, но без нивните досиеја

+инфо - 05.08.2012

Нови 12 имиња на лица за кои Комисијата за верификација на фактите утврдила дека биле соработници на тајните служби, објавени се на нејзината веб страница.

На интернет се објавени имињата на уште 12 лустрирани

Press24 - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Втора тура од 12 лустрирани објавени на интернет

eReporter - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Објавени имињата на уште 12 лустрирани функционери

Кајгана - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите објави уште 12 имиња на функционери за кои утврди дека соработувале со тајните служби.

Објавени имињата на нови 12 `кодоши`, но без досиеја

Sky - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите објави нови 12 имиња кој биле соработници на тајните служби. Имињата се објавени на веб страница на Комисијата, станува збор за Трендафил Ивановски (претседател ...

Објавени имињата на уште 12 лустрирани

Н.Македонија - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Поранешен пратеник на СДСМ меѓу кодошите

Курир - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

На интернет објавени имињата на нови 12 кодоши

еВести - 04.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Објавени имињата на уште 12 лустрирани

Нетпрес - 04.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Објавени имињата на уште 12 лустрирани

Deutsche Welle - 04.08.2012

Комисијата за верификација на фактите во Македонија ги објави имињата на уште 12лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ограничува ...

Објавени на интернет имињата на уште 12 лустрирани

Денешен - 05.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Објавени имињата на уште 12 лустрирани

Inpress - 05.08.2012

Скопје, 5. август 2012 (ИНПРЕС) Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го ...

На интернет се објавени имињата на уште 12 лустрирани

Сител - 04.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...

Објавени имињата на уште 12 лустрирани лица

Телма - 04.08.2012

Комисијата за верификација на фактите на својата веб страница ги објави имињата на уште 12 лица за кои утврди дека биле соработници на тајните служби, поради што го исполнуваат условот со кој се ...